Despre mine

    Am devenit coach din dorința de a-i ajuta pe ceilalți să facă față schimbărilor mai ușor și să ajungă acolo unde și-au propus, chiar dacă drumul poate părea nesigur. Sunt un fost Marketing Executive, cu o vastă experiență în leadership într-o companie multinațională – cel mai mult mi-a plăcut să descopăr talentul în oameni și să îi ajut să crească. Mă mândresc cu oamenii pe care i-am avut în echipă și pe care i-am ajutat să devină middle manageri sau chiar manageri de top.

   După 14 ani de marketing, am fost tot mai atrasă de ideea de schimbare și cum putem naviga prin incertitudine. Cu toții trecem prin multe schimbări: unora la putem rezista, altele ne pregătesc să devenim altcineva, poate cineva mai bun. Ce m-a ajutat să mă uit diferit la schimbare și să găsesc noi feluri de a face lucrurile a fost coachingul. Schimbările pot avea impact diferit în viețile noastre, dar cum le gestionam este cu adevărat important pentru viitorul nostru.

    Sunt mama a doi copii și o mare iubitoare de gătit.


 

Sunt Associate Certified  Coach şi mă poţi contacta pentru şedinţe de coaching de carieră sau de gestionarea schimbărilor aici