Testimoniale

“I hesitated a lot before turning to a coach as I was having mixed feelings regarding this matter and very high expectations. I wanted someone I could trust both as a coach and, very importantly as a business professional. I needed someone to quickly and precisely understand contexts, nuances, and specifics of business-in-real-life. Big corporate life.

Working with Stela before, when she was managing the PR & Marketing of a very competitive business for years, I really admired her style of leadership and her work energy. She was always calm and cold blooded in taking decisions and warm in transmitting them. Her serious coaching certification was also important for me to overcome my hesitations in trusting coaches.

After my coaching experience with Stela, I am sharing with you what I most appreciate about her as a coach and why I recommend her: her clarity, she is able to simplify and clarify complex situations, her meaningful silence, empowering me to see things the way they really are and helping me to deal with problems from various (sometimes surprisingly fresh) perspectives, for asking me the right questions at the right time, and helping me to find my own answers.“

Monica Jitariuc, 20 years of communication experience.

“Reaching out for Stela, and working with her on my goals, it was the best decision I could make, for myself. Her professionalism and my inability to take the right decision, worked together as a perfect bond!  I am greatful to her for my success!”

Rodica Lupu

“Cu blândețe, cu calm și cu multă maturitate, Stela a reușit să mă ajute chiar de la prima noastră discuție. Am început lucrul la debutul perioadei COVID, când totul părea apocaliptic în jur. Iar printre multele lucruri ce trebuiau făcute sau la care trebuia să mă gândesc, Stela m-a ajutat să-mi definesc acel unic obiectiv pe care să îl urmăresc și care să îmi construiască sensul de a iesi cu bine din criză.”

Dana Nae Popa, Managing Director Pastel

“Am cunoscut-o pe Stela când avea deja o experiență vastă într-o multinațională și m-a cucerit cu viziunea ei, cu spiritul de team player și mintea ascuțită. Acum abia aștept întalnirile cu ea în calitate de coach. Mă ajută să-mi pun ordine în gânduri, să găsesc soluții și perspective noi și să-mi ating obiectivele. Le recomand oricui are nevoie de ghidare în carieră sau de o schimbare profesională. Stela este genul de căpitan de vas cu care poți naviga cu încredere și pe ape calme, dar și pe timp de furtună. Este una dintre femeile pe care le admir și sunt convinsă că imi vei da dreptate când o vei cunoaște.”

Raluca Hagiu, Redactor Șef Revista Unica

“Am beneficiat de ședinţele de coaching cu Stela într-un moment extrem de important al dezvoltării mele profesionale. Urma să iau o decizie cu privire la un pas semnificativ în carieră, o mișcare profesională care venea cu o serie de beneficii și avantaje certe, dar și cu un bagaj emoțional important.  Eram într-un moment de blocaj, prinsă cu numeroasele sarcini zilnice și pur și simplu nu reușeam să îmi aloc spațiul temporal, fizic și mental pentru a cântări cu atenție propunerea și pentru a lua o decizie. Oportunitatea de a avea câteva sedințe de coaching alături de Stela a fost o șansă extrordinară pentru mine în acea perioadă. Am intrat în proces cu puține așteptări – conceptul de coaching era pentru mine unul pur teoretic la acel moment –  și la finalul ședintelor programate aveam o decizie clar conturată, cu obiective și planuri concrete pentru următoarele 3 luni.

Alături de Stela, am descoperit ce îmi doresc de fapt de la schimbarea preconizată; mai important, am descoperit că multe dintre obstacolelele pe care le vedeam erau capcane pe care mi le cream singură pentru a rezista schimbării. Stela a fost un însoțitor excepţional în această “călătorie”; atentă, implicată, știind foarte bine când să intervină și când să lase procesul de introspecţie să curgă liber, provocându-mă constant să îmi adresez întrebările importante și să îmi răspund cu sinceritate și atenție.”

Alexandra Dimitriu, Chief Media Officer Publicis Groupe

“Stela m-a ajutat într-o perioadă incertă din punct de vedere profesional, în care eram confuză și destul de pesimistă. Coachingul s-a dovedit a fi soluția cea mai eficientă în acel moment. Mi-am găsit răspunsurile și soluțiile cu ajutorul Stelei și astfel mi-am adunat forțele, concentrarea și m-am mobilizat pentru rezultatul dorit.” 

Andreea Retea, Specialist PR și Blogger Andressa.ro

“De multe ori în viață sunt momente când te afli la o răscruce a vieții și nu știi ce să faci, pe ce drum să mergi, în ce direcție să te îndrepți. Ai atât de multe întrebări la care nu ai un răspuns.

Ai atâtea frustrări și nemulțumiri. Nu mai știi cui să i le povestești, cine o să te audă si o să-ți dea soluția magică la tot ce te doare. Dar indiferent de câți vor asculta povestea ta, nimeni nu va putea să-ți dea acea soluție pe care o aștepți. Doar tu vei ști răspunsul la toate întrebările pe care le ai. Insă, de cele mai multe ori nu poți găsi acel răspuns singur. Ai nevoie de cineva care să te ghideze. Când vrei sa fii un sportiv bun, cauți să lucrezi cu unul dintre cei mai buni antrenori. 

Cand vrei să-ți atingi obiectivele personale sau de business apelezi la un coach profesionist. Sunt mulți coach-i buni, însă este important să-l găsești pe cel potrivit pentru tine. Eu am căutat coach-ul care să mă însoțească în schimbare și să mă ajute să trec la un nou nivel. Coach-ul potrivit pentru mine este Stela Toderașcu. Cu ajutorul ei am reușit să-mi fac ordine în viață și să iau decizia corectă în ce direcție să o iau. Sunt foarte recunoscatoare universului pentru ca am întâlnit-o la momentul potrivit.

Multumesc Stela pentru ceea ce faci!”

Inga Frumosu